•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

UV-kläder barn

Uv kläder barn 

Uv kläder barn kan använda är bra att ha när man ska ut i solen. Det finns flera anledningar till att använda sig av uv kläder, dels behöver du inte tänka på att smörja in barnen för lite eller för mycket och dels så sparar du in pengar på dyra solkrämer som inte alltid är rekommenderade för små barn. Med uv kläder slipper ditt barn känslan av när solkräm och sand blandas på huden, något som kan vara jobbigt nog även för den vuxna. 

Uv kläder barn kan använda året om 

Uv kläder barn kan använda året om är ett praktiskt alternativ. Uv kläder för barn fungerar både när ni ska ut och resa under vintertid och när den härliga sommarsolen skiner på oss i Sverige. Uv kläder barn kan använda kan vara svårt att få tag i under höst- och vintertid men här på Simbutiken erbjuder vi ett brett utbud av kläder som passar och kan användas året om! 

Uv kläder som skyddar huvudet 

Uv kläder barn kan ha på huvudet är ett fantastiskt skydd för de områden som annars kan vara svåra att hålla skyddade med endast solkräm. Våra uv-kepsar skyddar både ansikte, skalp och nacke. Med den smarta flärpen som hänger ner baktill på kepsen kan du skydda ditt barns nacke på samma sätt som solkrämens solskyddsfaktor 50+ gör. Våra Uv-kepsar passar alla mellan 2-5 år och finns i flera olika färger och mönster. Välj mellan roliga motiv som till exempel spiderman, blommor eller sjödjur. Det finns idag massor av varianter på uv kläder barn och för de lite äldre barnen som föredrar ett annat alternativ till uv-keps finns även uv-bandanas i olika färger. 

Uv dräkt barn 

Uv dräkt är ett uv-plagg som täcker stora delar av kroppen. Ärmarna täcker ungefär tre fjärdedelar av armarna och benen slutar strax under knäna. På så sätt hindrar inte en uv dräkt barn från att springa runt eller röra sig. En Uv dräkt ger samma skydd som solskyddsfaktor 50+ och är därför ett hållbart alternativ till solkräm. UV dräkt är också ett bra alternativ till mindre barn som inte gärna tillåter att man smörjer in dem med kräm men det finns också uv dräkter i storlek upp till 104. Den här typen av kläder är lätt att komma i och ur då den har en dragkedja som öppnar upp dräkten tillräckligt mycket för att det ska vara enkelt att få på och av den. 

Uv kläder barn som skyddar från solen 

Så kallade Uv set används gärna av lite äldre barn eftersom kläderna kan bäras som både tröja och byxor. En klar fördel med uv-set barn är att man kan välja att ta av tröjan eller byxorna men ändå behålla solskydd på ena delen vilket ger större flexibilitet gällande klädval. Vi på simbutiken kan stoltsera med flertalet olika uv set och uv kläder barn i flera olika storlekar, design och motiv. Välj mellan flera olika mönster, allt från regnbågar och havsdjur till spiderman. Våra uv set barn håller samma solskydd som solkrämer med 50+ faktor. 

Uv tröja för barn 

UV tröja är en vanlig variant av UV-kläder för den som inte vill använda ett helt uv-set. Det passar perfekt att bära en uv tröja för barn med badbyxor eftersom det gör att överkroppen som ofta befinner sig ovan vattnet får det största skyddet. Att använda en Uv-tröja barn är även ett alternativ för när man vill ha optimal rörlighet i benen, till exempel när barnet även vill leka på lekplatsen eller lära sig simma. Uv tröjor barn skyddar huden lika mycket som solkräm med 50+ solskyddsfaktor gör och är ett hållbarare alternativ till dyra solkrämer som måste appliceras flera gånger per dag.

Läs mer om UV-kläder barn

Barn storlek

Färg

Varumärke

Barn storlek
Färg
Varumärke
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen