•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Badbyxor herr

Badbyxor herr är en bred kategori som tyvärr ofta plockas bort av många butiker under vinterhalvåret utan att tänka på att man kan behöva badbyxor herr året om. Många män badar på badhus, i badtunnan eller utomlands även under de kalla månaderna vilket gör att behovet av badbyxor finns även då. Kanske är du till och med en av de som njuter av ett vinterbad ibland och då är det av högsta prioritet att ha bekväma badbyxor som sitter bra. Därför erbjuder vi alltid ett stort sortiment inom kategorin badbyxor herr. 

Badbyxor herr - olika modeller att välja på 

När det gäller badbyxor herr så finns det flera olika modeller att välja mellan. Nedan listar vi de vanligaste: 

  1. Briefs 

En mindre täckande modell som har en yttersida på mellan 3–7 cm. Dessa passar bra för dig som vill ha en mer täckande solbränna och kunna känna dig helt fri runt benen. 

  1. Trunk/klassisk badbyxa 

Har en yttersida på ca. 14 cm. En kombination av briefs och boxer som blivit mer och mer populär. 

  1. Boxer 

Den mest säljande modellen inom badbyxor herr som har en yttersida på ca. 25 cm. Badbyxor boxer sitter tight mot kroppen utan att gå så långt ner. Dessa passar utmärkt om man ska simma mycket bröstsim eftersom längre modeller kan upplevas som svåra att simma i. 

  1. Jammers 

Knälånga tighta badbyxor som slutar under naveln och slutar strax ofanför knäna. Denna typ av badbyxor används bland annat av tävlingssimmare eftersom reglerna för tävlingssim kräver det. Även motionssimmare och män som tränar eller utövar andra former av vattensport som till exempel vattenpolo, vattengymnastik och pooltennis tycker om den här modellen eftersom de gör kroppen mer strömlinjeformad. 

  1. Knälånga badbyxor herr löst sittande 

Dessa är väldigt populära, främst bland ungdomar och män som utövar strandsporter och liknande. Den löst sittande varianten kan upplevas som tung när man simmar, därför används dessa badbyxor herr mest när man bara ska roa sig på stranden eller i vattnet. 

Badbyxor herr som är bekväma och praktiska 

Det är viktigt att du trivs i dina badbyxor och därför är det en bra idé att ha flera olika alternativ att välja mellan beroende på tillfälle. En del vill ha badbyxor som passar bra för solstolen medan andra vill vara aktiva och leka med barnen, utöva strandsport eller bara ha badbyxor som är bra vid mycket rörelse. Då är det praktiskt att ha ett par olika badbyxor att välja mellan.  

Du kan med fördel även packa ned olika modeller i strandväskan så du enkelt kan plocka fram de som passar bäst för stunden. Färg och mönster kan också spela roll när det gäller badbyxor vid olika tillfällen och därför består vårt utbud av badbyxor herr av flera olika varianter att välja mellan. 

Badbyxor i bra kvalitet 

Genom att bara sälja badbyxor herr från kvalitetsmärken som till exempel Speedo, Nike, Aquarapid, Head, Adidas. Oxide och Soak kan vi garantera dig ett par hållbara, slitstarka och tåliga badbyxor. Dessutom har vi 365 dagars öppet köp på alla våra badbyxor för män! 

Läs mer om Badbyxor herr

Barn storlek

Herr storlek

Färg

Varumärke

Barn storlek
Herr storlek
Färg
Varumärke

Hur sköter jag mina badbyxor?

 

 

Läs mer om Badbyxor herr
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen