•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Baddräkt barn

Baddräkt barn med mönster 

Här hittar du baddräkt för barn som de kan simma och leka i året runt. Barn använder inte bara baddräkter under sommartider, utan också under resten av året i badhus eller på utomlandsresa. Hos oss hittar du baddräkt för barn i många olika färger, former och varianter. Vi erbjuder baddräkt för barn i storlek 86–176. 

Baddräkt barn i hög kvalitet 

När det gäller baddräkt barn är det kanske ännu mer viktigt att dessa har en hög kvalitet och bra passform jämfört med när du köper badkläder för vuxna. Barn rör sig mycket mer både på stranden och i vattnet och därför har vi satsat på att endast tillhandahålla baddräkter för barn som tål både klor, sol och saltvatten. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och en del av vår kvalitetssäkring är att vi endast säljer baddräkt barn från noga utvalda företag. 

 

Vi är bland annat återförsäljare av kvalitetsmärken som: 

 

  • Speedo 

  • Nike 

  • Arena 

  • Adidas 

  • Soak 

  • Head 

  • Aquarapid 

 

Samtliga märken används av professionella simmare och är tillverkade i speciellt utvecklade material som tål förslitningar utan att bli genomskinliga eller tappa smidighet. För att du ska vara helt säker på att baddräkten du beställer sitter som den ska och känns bra för barnet så erbjuder vi 365 dagars öppet köp på baddräkt barn. 

Baddräkter som barn kan ha året om 

Baddräkt som barn vill ha är ofta flexibla, färgglada och mönstrade. Eftersom vi vet detta så har vi ett stort utbud av baddräkt barn vill ha och satsar på att erbjuda flera olika varianter. Vi vet också att behovet av baddräkt finns under alla årets månader så till skillnad från många andra butiker erbjuder vi på Simbutiken ett brett sortiment av badkläder till barn året om. 

Baddräkt barn man kan röra sig i 

En baddräkt barn ska inte bara vara snygg och moderiktig, den måste även vara funktionell och praktisk. Ditt barn kommer troligtvis inte sitta still på stranden eller vid poolen. På stranden och vid poolområdet finns det så mycket annat runt omkring som ditt barn vill göra och då är det viktigt att baddräkten håller måttet för andra aktiviteter också. Barnet måste kunna röra sig fritt och ledigt så baddräkt barn måste även vara bekväm och hålla sig på plats både i vattenrutschkanan och under volleybollmatchen. 

Bekväma baddräkt barn 

En bekväm baddräkt som barn och vuxna uppskattar och känner sig trygga med hittar du hos oss. Våra baddräkter är både bekväma och håller sig ordentligt på plats. Du och ditt barn kan välja mellan flera olika modeller och färger. För barn och föräldrar som föredrar ett mer täckande badplagg är baddräkt det bästa alternativet. 

Baddräkter för barn hittar du antingen här i vår fullspäckade onlinebutik eller i vår fysiska butik i Uppsala, Fyrishov foajé. Genom att besöka vår fysiska butik kan du lätt prova ut och hitta den perfekta baddräkten på plats och behöver därför inte fundera på returer.  

 

Välkomna! 

Läs mer om Baddräkt barn

Dam storlek

Barn storlek

Färg

Varumärke

Dam storlek
Barn storlek
Färg
Varumärke

Produkten har blivit tillagd i varukorgen