•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Cyklop barn

Cyklop barn 

Cyklop barn kan använda i både pool, sjö och hav är ett fantastiskt redskap för när barnen ska utforska havsbottnar eller dyka efter dykringar. Vi erbjuder cyklop som barn från tre år och uppåt kan använda i flera olika färger och modeller. I vårt utbud kan alla barn hitta just sin favorit bland cyklop och simmasker. Ett cyklop består av ett stort glas medan en simmask kan ha antingen ett eller två. Alla cyklop är alltså simmasker men alla simmasker är inte cyklop. Båda modellerna är likvärdiga och kan väljas helt efter barnets personliga preferens. 

Cyklop barn kan upptäcka vatten med 

Cyklop barn kan upptäcka med är en fantastisk produkt som främjar lek, nyfikenhet och kunskap. I leken hittar vi både rörelse och fantasi. Ett cyklop kan vara nyckeln till helt nya världar. Vattnet blir plötsligt en plats för både hajar, delfiner och sjöfolk som leker, busar och simmar runt. Sim- och dykträning blir både roligare och lättare när man ser vad man gör och när man slipper få vatten i ögonen. Klor och salt kan irritera barns ögon men genom att låta barnet använda cyklop skyddar du barnets ögon från klåda, rodnad och infektioner. 

Cyklop barn kan se klart genom 

Cyklop barn kan se klart genom är ett stimuli för forskarglädje, kunskapssökande och rörelse. Ett bra sätt för att hålla glaset rent och repfritt är att alltid skölja av det med ljummet vatten efter varje användning. Låt det sedan lufttorka och förvara det i sitt fodral. För att barnets simmask ska kunna optimera sitt panorama kan du även applicera DiveOpt Stick-on på simmaskens glas. DiveOpt Stick on kan skäras till så att de passar alla simmasker och ger en förstorande effekt som gör det lättare att se i mörkt och dyigt vatten.  

Cyklop barn kan ha länge 

Cyklop barn kan ha länge är en bra investering oavsett om det är för lek eller för att främja barnets drömmar om en framtid som marinbiolog eller djuphavsdykare. Det gäller därför att utrustningen håller god kvalitet och kan användas under lång tid utan att bli dålig eller gå sönder. Simbutiken säljer därför endast simmasker från kvalitetsföretag såsom Mares och Seak. Oavsett vilken modell du väljer får du en kvalitetsprodukt men om vill du ha utrustning med extra funktion kan du läsa mer om material, färg och reglering här: 

  • Cyklop med silikon 

Silikon är utan tvekan det bästa materialet som cyklop barn kan ha runt sitt fönster. Silikon anpassar sig lätt efter ansiktet och släpper inte in något vatten, dessutom är silikon mer slitstarkt än till exempel PVC och gummi. 

  • Glas/plast 

Glas är ett klart ett bättre alternativ för cyklop med bra synskärpa, men för barn som är mindre aktsamma är plast det bästa alternativet. 

  • Färg 

Det finns många fina färger i vårt utbud och i poolen och klart vatten fungerar alla lika bra. Ska barnet däremot simma i grumligt eller mörkt vatten rekommenderas genomskinliga eller svarta glasögon. Dessa färger gör det enklare att se och dessutom kan den svarta färgen ta bort spegeleffekten från solen. 

  • Reglering av band 

Ju mer reglerbara banden runt huvudet är, desto bättre kommer barnets cyklop att sitta. Välj därför ett cyklop barn kan reglera banden på. 

Läs mer om Cyklop barn

Ålder

Färg

Varumärke

Ålder
Färg
Varumärke

Produkten har blivit tillagd i varukorgen