•  Betala enkelt med Swish
 •  365 dagars öppet köp
 •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
 •  Snabba leveranser

Badshorts herr

Badshorts herr 

Badshorts herr kan vara svårt att få tag i året om vilket vi tycker är konstigt, för visst är det väl härligt med ett besök på badhuset, stranden på utlandssemester eller kanske ett vinterbad då och då? Därför erbjuder vi på Simbutiken ett brett sortiment av badshorts för män året runt. 

Badshorts herr som du kan bada och sporta i 

Badshorts herr som man kan både bada och sporta i ger alla män möjlighet att bada, spela beachvolleyboll och busa med barnen. För män som inte bara vill ligga och sola är shorts med full rörlighet och kvalitet ett måste. Ska du träna eller tävla i simning rekommenderar vi dig dock att du istället väljer ett par tighta badbyxor, detta eftersom de sluter sig bättre runt benen och därför blir mer följsamma.  

Naturligtvis går det bra att simma i badshorts herr också men då rekommenderar vi istället en modell som har ett genomgående snöre och som har resår i midjan. Många anser att det känns skönare att även bära ett par badbyxor/innerbyxor under shortsen. Våra badbyxor håller väldigt hög kvalitet vilket gör det möjligt för män att utöva strandsport, röra sig fritt i vattenlandet samt simma i både klor-, salt- och sötvatten utan att de går sönder. 

Badshorts herr i flera olika modeller 

Badshorts herr finns i flera olika modeller och möjligheten att anpassa dem efter tycke och smak gör att alla män kan hitta sin personliga stil. Det finns till exempel flera olika längder på badshorts. För dig som vill ha långa shorts finns det byxmodeller som är upp till 60 cm långa och vill du istället ha en kortare modell så har vi badshorts herr som är 34 cm. 

Få dina badshorts att hålla länge 

För att dina badshorts herr ska hålla länge utan att bli styva eller genomskinliga finns det ett par skötselråd som du bör följa. 

 1. Skölj alltid ur dina shorts efter varje användning så att klor, sand och salt försvinner. 

 1. Om du låter dina badshorts herr torka utomhus så är det bäst om du hänger dem i skuggan. 

 1. Varma pooler innehåller ofta extra kemikalier som sliter mer på dina badkläder. 

 1. En del solkrämer har en förmåga att missfärga badkläder, var därför försiktig när du smörjer dig. 

 1. Undvik att rulla in dem i en handduk eller en tätslutande plastpåse. Skölj alltid av dem och häng upp dem på tork så fort som möjligt efter du badat klart. 

 1. Undvik att sitta på skrovliga kakelplattor och annat vasst material som både kan skära upp och ge noppor på tyget. 

 1. Tvätta aldrig dina badshorts herr i tvättmaskinen och torka dem inte i torktumlaren. Maskinerna sliter otroligt mycket på tyget och det kan räcka med en enda tvätt för att du ska förstöra dem. För bästa resultat bör du tvätta alla badkläder för hand. 

 1. Inga badkläder håller för att strykas, den höga värmen löser upp materialet. För att få skrynkelfria badshorts räcker det med att skölja av dem i vanligt vatten och hänga upp. 

 1. Försök aldrig bleka dina badshorts herr i klor. Även om badshortsen är klorresistenta tål de inte det mycket starkare industrikloret. 

Läs mer om Badshorts herr

Storlek

Barn storlek

Herr storlek

Färg

Varumärke

Storlek
Barn storlek
Herr storlek
Färg
Varumärke

 Hur sköter jag mina badshorts?

 

 Skölj ur dina badshorts efter användning.

 Om du hänger dem utomhus, häng i skuggan.
 Om du varit på stranden, se till att avlägsna sand och smuts.
 Var försiktig i varma pooler och Spa, dessa har ofta extra kemikalier som kan förkorta livslängden på dina badshorts.
 Solskyddskräm kan missfärga, så var försiktig när du appliceras och undvik att få på badshortsen.

Undvik att låta badshortsen ligga inrullad i en handduk efter användning. Detta ger kloret mer tid i materialet och gör att bakterier kan växa. Tänkt på att vassa föremål och skrovliga kakelplattor ger noppor i tyget om du sitter på golvet.
Om du önskar tvätta dina badhorts, rekommenderar vi handtvätt. tvätta inte dina badkläder i tvättmaskinen. Tvättmaskiner och tvättmedel kan vara väldigt tuffa och skada dina badkläder även efter en tvätt.
 Stryk aldrig dina badshorts med strykjärn så detta kan göra att materialet löser upp sig - om du vill bli av med skrynklor, skölj i vatten så faller vecken ut.
 Använd aldrig klorblekning även om ditt plagg är klorresistent. Klortåligt/klorresistent innebär inte att det är totalt moståndskraftigt mot industriklor.

 


För dig som önskar simma i ett par badshorts rekommenderar vi ett par som har snöre och resår midjan, där snörningen är genomgående och går att dra åt hela vägen. Det kan också vara skönt med en innebyxa. Tänk på att ett par riktiga badbyxor som är tighta är mycket mera stretchiga i materialet och följer med kroppens rörelse. Badshortsens material är stumma och styva och har inget stretch. 

 


 

 

Läs mer om Badshorts herr

Produkten har blivit tillagd i varukorgen