•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Badshorts herr

BADSHORTS HERR FRÅN XXS-5XL

Hos oss hittar du många olika modeller av badshorts herr. Korta, långa, rutiga randiga eller enfärgade badshortsBadshortsen passar bra till stranden eller bara att gå och bada i . Om du tänkt att simträna passar ett par tighta badbyxor bättre då de ger mindre motstånd i vattnet är badshortsen. Många simmare väljer att ha badshorts ovanpå sina badbyxor innan simpasset börjar. Badshortsen finns i flera olika benlänger och har olika funktioner i midjan. Antingen resår hela vägen med knyt eller surfmodell med snöre framtill och resår baktill.

Läs mer om Badshorts herr

Storlek

Barn storlek

Herr storlek

Färg

Varumärke

Storlek
Barn storlek
Herr storlek
Färg
Varumärke

 Hur sköter jag mina badshorts?

 

 

 Skölj ur dina badshorts efter användning.

 Om du hänger dem utomhus, häng i skuggan.
 Om du varit på stranden, se till att avlägsna sand och smuts.
 Var försiktig i varma pooler och Spa, dessa har ofta extra kemikalier som kan förkorta livslängden på dina badshorts.
 Solskyddskräm kan missfärga, så var försiktig när du appliceras och undvik att få på badshortsen.

Undvik att låta badshortsen ligga inrullad i en handduk efter användning. Detta ger kloret mer tid i materialet och gör att bakterier kan växa. Tänkt på att vassa föremål och skrovliga kakelplattor ger noppor i tyget om du sitter på golvet.
Om du önskar tvätta dina badhorts, rekommenderar vi handtvätt. tvätta inte dina badkläder i tvättmaskinen. Tvättmaskiner och tvättmedel kan vara väldigt tuffa och skada dina badkläder även efter en tvätt.
 Stryk aldrig dina badshorts med strykjärn så detta kan göra att materialet löser upp sig - om du vill bli av med skrynklor, skölj i vatten så faller vecken ut.
 Använd aldrig klorblekning även om ditt plagg är klorresistent. Klortåligt/klorresistent innebär inte att det är totalt moståndskraftigt mot industriklor.

 


För dig som önskar simma i ett par badshorts rekommenderar vi ett par som har snöre och resår midjan, där snörningen är genomgående och går att dra åt hela vägen. Det kan också vara skönt med en innebyxa. Tänk på att ett par riktiga badbyxor som är tighta är mycket mera stretchiga i materialet och följer med kroppens rörelse. Badshortsens material är stumma och styva och har inget stretch. 

 


 

 

Läs mer om Badshorts herr

Produkten har blivit tillagd i varukorgen