•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Simglasögon med styrka/optiska

Hos oss hittar du utbud av simglasögon med styrka året om. Vi har simglasögon med som kan korrigera närsynthet och även långsynthet. Vi har har eget lager med snabba och säkra leveranser året om.

1. Synkorrigering under vatten: Simning är en utmärkt träningsform och en avkopplande aktivitet, men för personer med synproblem kan det vara utmanande att simma utan att kunna se tydligt. Simglasögon med styrka erbjuder möjligheten att korrigera närsynthet (myopi) eller långsynthet (hyperopi) och ge användarna klar sikt på vad som händer under vattenytan.

2. Tillgänglighet för olika synstyrkor: Simglasögon med styrka finns i olika styrkor och linsoptioner för att passa olika behov. Kontrollera ditt recept från optikern för få den rätta styrkan på simglasögon. Ligger man i gränsen mellan två styrkor är det bättre att gå ner i styrka eftersom vattnet bryter lite.

3. Säkerhet och komfort: Simglasögon med styrka är utformade för att vara vattentäta och förhindra att vatten tränger in i ögonen under simning. De har ofta en mjuk silikonkant runt ögonen som skapar en tät och bekväm passform samtidigt som de minskar risken för läckage.

4. Antifog- och UV-skydd: Många simglasögon med styrka är utrustade med antifog-behandling på linserna för att förhindra imbildning och säkerställa klar sikt. Dessutom har de ofta inbyggt UV-skydd för att skydda ögonen från skadlig UV-strålning, både i poolen och utomhus.

5. Användningsområden: Simglasögon med styrka är inte bara för motionssimning utan kan också användas vid snorkling, dykning eller andra vattenaktiviteter där korrekt syn är viktig för säkerheten och komfort.

Läs mer om Simglasögon med styrka/optiska

Varumärke

Varumärke

 

Läs mer om Simglasögon med styrka/optiska

Produkten har blivit tillagd i varukorgen