•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Cyklop mask

Cyklop 

Cyklop för snorkling öppnar nya världar för den nyfikne! För dig som vill upptäcka alla delar av havet eller som vill ha ett bra snorklingsverktyg i poolen är ett cyklop eller en dykmask ett superbra hjälpmedel. Snorkling är en kul aktivitet som vi kan ägna oss åt året runt, därför är vi stolta över att kunna erbjuda er ett flertal olika modeller i många olika färger och med flera olika funktioner. Låt inte säsongsanpassning styra över din hobby längre, här finns allt du behöver!  

Cyklop i olika modeller 

Cyklop finns i flera olika modeller, material och funktion så vilket ska man välja? Det finns en del saker du ska tänka på när du köper dykmask. Vilken typ av modell, material och funktioner är egentligen bäst?  

Vilket cyklop ska man välja?  

Här kommer fyra tips på saker du ska tänka på när du köper cyklop! 

  1. Silikon är det absolut bästa materialet du kan ha runt ditt glas. Silikon är nämligen mer slitstarkt än andra material som till exempel gummi och PVC. Silikon anpassar sig bättre till din ansiktsform och släpper inte in något vatten. 

  1.  Det bästa materialet du kan ha på ditt fönster är absolut glas, gärna dubbla och tempererade glas. Plast är ett lite billigare alternativ som oftast används av barn och vuxna som inte snorklar så mycket eller som nästan bara snorklar i pooler.  

  1. Genomskinliga eller svarta cyklop gör att du lättare kan se i mörkt vatten, svarta modeller tar även bort spegeleffekten från solen. 

  1. Välj gärna en dykmask med reglerbara band så att du enkelt kan justera den efter just din huvudform. 

Cyklop för vuxna 

Cyklop för vuxna har vi gott om och därför kan du lätt hitta just ditt favoritcyklop hos oss. Beroende på var och i vilken mån du ska använda cyklopet finns det olika modeller att välja mellan. Cykloper finns i flera olika former så du kan anpassa dem efter just din ansiktsform. Alla ser vi olika ut och behöver därför olika anpassningar runt huvudet. 

Cyklop för barn 

Cyklop för barn är ett kul verktyg för det nyfikna barnet som vill utforska havsbottnen eller leta efter dykringar i poolen. Vi erbjuder cyklop för barn från tre år och uppåt i flera olika färger, modeller och material. Barn behöver tåliga snorklingstillbehör i bra kvalitet för att få ut det mesta av sin vattenlek och sina havsexpeditioner, därför säljer vi bara varor från kvalitetsföretag som Mares och Seak. 

Cyklop med optisk effekt 

Cyklop med optisk effekt är perfekt för dig som har nedsatt syn eller som helt enkelt vill ha en klarare skärpa i vattnet. Med DiveOpt Stick-on kan du optimera ditt glas till att få en extremt mycket bättre klarhet. Linsen blir som ett förstoringsglas och du kan därför utforska havet även när det är mörkt och dyigt. Du kan själv skära till linserna så att de passar just din modell. 

Cyklop eller dykmask? 

Cyklop eller dykmask, vad är skillnaden? Det är egentligen ingen större skillnad, cyklopet består av ett stort glas medan dykmasken kan ha både ett och två glas. Båda modellerna är lika bra och du kan därför välja fritt efter eget önskemål. 

 

Läs mer om Cyklop mask

Ålder

Färg

Varumärke

Ålder
Färg
Varumärke
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen