•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Badskor barn

Badskor för barn är en praktisk mot halka och skyddande mot vassa föremål som t.ex sjöborrar, maneter och vassa stenar. Badskor är bra till stranden och semestern men även till simhallen där klinkers ofta kan vara hala, Många barn anävnder även badskor till paddling och segling men även många andra  vattenaktiviteter. Badskorna finns i många olika former och utförande. Våra badskor är gjorda i gummi för att inte bli hala på stenar/klippor och basängkanten. Köper man badskor till barn me silikon sula så är den ofta mycket hal i simhallar och badhus.

Badskor till barn skyddar mot sjöborrar och halka

När barnen leker vid poolen eller vid stranden är det viktigt att ha rätt fotbeklädnad för att undvika halkande och skador. Badskor för barn är tillverkade med material som ger en bra balans mellan grepp och flexibilitet. De har ofta en sula med texturer eller gummiplattor som hjälper till att förhindra halkningar på våta ytor och ger en känsla av stabilitet när de rör sig i och runt vatten.

En annan fördel med badskor är att de ger ett skyddslager mot skarpa föremål på stranden eller i vattnet. Barn kan ofta vara oförsiktiga när de leker, så dessa skor hjälper till att förhindra att vassa snäckskal, stenar eller andra föremål orsakar skador på deras ömtåliga fötter.

Designen av badskor för barn är också ofta färgglad och lekfull, vilket gör dem till en rolig accessoar för små fötter. Barnen kan välja mellan olika färger, mönster och tecknade karaktärer som passar deras personlighet och stil.

När du väljer badskor för ditt barn är det viktigt att se till att de passar korrekt. Skorna bör vara tillräckligt bekväma för att barnet kan röra sig fritt, men samtidigt inte för lösa för att undvika att de glider av. Kardborreband eller elastiska band kan hjälpa till att säkerställa en bra passform. Vi har har mätt våra badskor så att det skall bli enkelt vid köp så att man slipper returnera för fel storlek. 

Köp badskor barn från Svenska varumärket Soak

Soak är det varumärket vi säljer mest av när det gäller badskor. Soak är ett Svenskt bad och simmärke som startade 2012. Soak har flera olika badskor till barn med gummi sula.

Läs mer om Badskor barn

Sko storlek

Färg

Varumärke

Sko storlek
Färg
Varumärke

 

Läs mer om Badskor barn

Produkten har blivit tillagd i varukorgen