•  Betala enkelt med Swish
 •  365 dagars öppet köp
 •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
 •  Snabba leveranser

Badskor barn

Badskor barn 

Badskor barn kan ha på sig när de leker i vatten blir allt mer efterfrågat. Vi förstår verkligen varför eftersom det är ett tryggt alternativ då bra badskor förebygger både halka, skärskador och brända fötter! 

Badskor som barn inte halkar i 

Badskor barn inte halkar i är en smart och förebyggande produkt som skyddar barnet från att halka på hala golv i badhuset eller runt poolkanterna. Att barn halkar och slår sig är den absolut vanligaste orsaken till kroppsskador i samband med bad, därför är det viktigt att använda badskor som har en halkfri sula. Våra skor har inbyggda halkskydd under sulorna som gör att risken för halka minskar drastiskt. 

Badskor skyddar mot skador 

Badskor skyddar barnets fötter mot vassa föremål och andra skador. Tyvärr är det så att människor skräpar ner mycket i våra hav och sjöar så när det vankas bad kan man inte vara helt säker på vad som finns i vattnet. Denna typ av sko skyddar barnets fötter mot bland annat glasskärvor och metallbitar men också brännmaneter och vassa stenar. Många barn (och vuxna) tycker dessutom att det känns lite otäckt att gå på sjögräs och tång. Med badskor kan detta undvikas och möjliggöra att fler vågar sig ut i vattnet! Skorna skyddar även barnets fötter från varm sand och het asfalt. 

Flera olika badskor som barn kan välja mellan 

Badskor barn kan välja mellan är många. Vi på Simbutiken erbjuder säkra, snygga och skor för bad för alla barn och storlekar året om. Välj mellan olika modeller, till exempel: 

 • Badskor/badstrumpor 

Dessa skor är extra tunna och följsamma. De känns nästan som badstrumpor men har en mer gedigen skosula. Skorna är tillverkade i 2mm tjockt neopren och med ett starkt gummi i sulan. 

 • Solida badskor 

En solid badsko omsluter hela foten och kan knäppas med snöre, kardborre eller dragkedja. Den här modellen sitter tryggt kvar på foten men är ändå lätt att ta av och på. 

 • Badtofflor 

Badtofflor har samma utförande som en vanlig toffel, tänk foppatoffel fast i anti-slip-material som gör att ditt barn tryggt kan röra sig på halt golv. Badtofflor är en kombination av frihet och soliditet eftersom de omsluter barnets fot samtidigt som de väldigt enkelt kan ta ut foten ur dem. 

 • Badskor för barn utan häl 

Badskor barn utan häl kan du enkelt stoppa ner foten i och gå med. Dessa är både lätta, behändiga och fria runt foten. En annan fördel med den här modellen är att den är vattenavledande vilket innebär att vattnet alltså inte stannar kvar inuti skon. 

Badskor som barn kan ha överallt 

Badskor barn kan ha överallt hittar du hos oss. Våra skor passar både till sjö- och havsbottenvandringar, hala poolområden, i båten och på bryggan. Sulorna har anti-slip effekt och skyddar barnets fötter från bland annat vassa föremål och brännmaneter. I duschen skyddar badskor även mot fotsvamp och är klart mer hygieniska än att gå barfota på badhusgolvet. 

Badskor med hög kvalitet 

Att välja skor med hög kvalitet är ett absolut måste! Eftersom badskor faktiskt används som en skyddsprodukt måste de uppfylla alla kvalitetskrav. För att säkra kvaliteten på våra skor har vi valt att endast sälja skor från etablerade kvalitetsföretag såsom: 

 • Soak 

 • Aquarapid 

 • Mares 

 • Speedo 

 • Seak 

Läs mer om Badskor barn

Sko storlek

Färg

Varumärke

Sko storlek
Färg
Varumärke

Produkten har blivit tillagd i varukorgen