•  Betala enkelt med Swish
 •  365 dagars öppet köp
 •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
 •  Snabba leveranser

Badbyxor barn

Badbyxor för barn som de kan simma och plaska runt, i finns det behov av under hela året. Barn som älskar att bada och simma behöver alltid ett eller flera par snygga och hållbara badbyxor som går lätt att röra sig i och som är sköna att ha på sig. Vi erbjuder ett stort utbud av badbyxor för barn i olika färger och modeller som passar till alla tillfällen.  

 

Bland annat erbjuder vi:  

 

 • Briefs 

 • Boxers 

 • Trunks 

 • Knälånga modeller 

 

Om barnet ska till exempel tävla eller behöver kunna simma snabbt så rekommenderar vi att ni väljer en tightare modell. Denna modell av badbyxor barn kan använda gör kroppen mer strömlinjeformad och man slipper ha fladdrande och bromsande tyg kring benen när man simmar. Vi erbjuder badbyxor barn för alla smaker, kroppsformer och funktioner. Badbyxor till barn säljs i storlek 86–164. 

Badbyxor för barn med hög kvalitet 

Bra kvalitet är vårt riktmärke. Vi vet av erfarenhet att barn sliter extra mycket på sina badbyxor. Barn håller i gång både i vattnet, i sanden och på lekplatsen intill poolen. Det krävs därför extra bra kvalitet och tålighet för att badbyxorna ska kunna användas under flera säsonger. Alla våra badbyxor är gjorda för att tåla både klor, sol och saltvatten. Vi strävar efter 100% nöjda kunder och har därför öppet köp på badbyxor barn i 365 dagar. För att kvalitetssäkra våra badbyxor säljer vi endast produkter från etablerade kvalitetsföretag.  

 

Bland annat: 

 

 • Speedo 

 • Nike 

 • Arena 

 • Adidas 

 • Lane 4 

 • Head 

 

Dessa företag har tillverkat badbyxor som används av kända simmare som kräver toppkvalitet. Deras unika material håller för ett långvarigt användande utan att bli genomskinliga eller slappa. Flera av våra modeller håller sig fast med hjälp av det omslutande materialet istället för snören vilket kan vara bra när det gäller badbyxor barn ska använda. 

Badbyxor som barn tycker om 

Badbyxor barn tycker om är badbyxor som tillåter full rörlighet och som inte skaver. De måste vara praktiska och hålla både för lek i äventyrsbadet och aktiviteterna under strandsport. Badbyxor som inte håller måttet kan göra att badupplevelserna blir hämmade och mindre aktiva. Även våra mer lössittande modeller hålls lätt på plats med snören eller med en omslutande funktion högst upp. Slipp pinsamma situationer och badbyxor som sitter fel genom att välja badbyxor barn tycker om! 

 

Badbyxor för alla tillfällen 

Badbyxor behövs året runt och vi vet att vissa butiker endast säljer badbyxor barn under vår och sommar. Det gör att det kan vara väldigt svårt att hitta bra badbyxor till barn under vinterhalvåret vilket kan göra det besvärligt när man till exempel ska åka på semester eller behöver nya badbyxor till skolan.  

 

Vi på Simbutiken kan skryta med att alltid tillhandahålla ett brett sortiment av badbyxor för alla tillfällen. Våra badbyxor är sköna och tål både bus och lek i vattnet utan att ramla av. Här finns något för alla barns stilar och önskemål. Badbyxor barn önskar sig kan du antingen hitta här i vår välfyllda onlinebutik, eller i vår butik i Uppsala på Fyrishov foajé. Fördelen med att besöka vår butik i Uppsala är att du enkelt kan prova badbyxorna direkt. Då slipper du hålla på med dryga returer och sparar samtidigt på miljön. Välkomna! 

Läs mer om Badbyxor barn

Barn storlek

Herr storlek

Färg

Varumärke

Barn storlek
Herr storlek
Färg
Varumärke

 

Läs mer om Badbyxor barn
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen