•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Badkläder dam

Badkläder för dam är något många letar efter året runt. Kvinnor i alla åldrar söker efter badkläder för alla möjliga tillfällen och eftersom vi har ett stort utbud av både baddräkt för dam och bikini till bra priser året om är vår butik mycket omtyckt. Oavsett vad just du söker och för vilket tillfälle har vi både snygga och bekväma alternativ i vår kategori badkläder dam! 

Badkläder dam för alla tillfällen 

 

Det är inte ovanligt att kvinnor har flera olika set med badkläder beroende på tillfälle och det är en praktisk lösning då badkläder ofta används i flera olika syften. Ibland behöver du rörliga och bekväma badkläder så du kan leka med barnen och ibland vill du bara ha badkläder som passar för att sola en heldag på stranden.  

 

Idag finns det så många olika modeller av badkläder dam med olika funktioner som passar till olika aktiviteter. Det finns även många olika färger på badkläder att välja och byta mellan efter humör, aktivitet och sällskap. Vilket material du ska välja på dina badkläder beror också på om du ska simma i klorvatten eller i havet. 

Badkläder för aktiva kvinnor 

Badkläder aktiva kvinnor behöver under vattenträningar eller simtävlingar sätter höga krav på kvalitet och modell. Aktiva rörelser kräver baddräkter som sitter bra. Det sista du vill är att behöva oroa dig för att allt inte ska stanna på plats. Vid dessa tillfällen passar badkläder dam med låg benskärning bra samtidigt som badkläderna med breda och reglerbara axelband ger dig ett bra stöd. Om du ska träna och tävla mycket i klorvatten rekommenderar vi att du väljer badkläder dam som är tillverkade av 100% polyester. Dessa är mer tåliga mot klor och håller färg och form bättre över tid. 

Badkläder dam som passar bra när du badar med barn 

Att bada med barn kräver badkläder som sitter där de ska och som gör det enkelt att röra sig. De kan absolut skilja sig från badkläderna du bär när du bara ligger och solar. En del prioriterar badkläder som tål aktiva badlekar och äventyrsland medan andra vill förena skoj och solbränna och väljer därför en mindre täckande modell på sina badkläder. Oavsett vad du planerar att göra så har vi badkläder dam för alla tillfällen och smaker! 

Läs mer om Badkläder dam

Dam storlek

Barn storlek

Färg

Varumärke

Benskärning

Dam storlek
Barn storlek
Färg
Varumärke
Benskärning
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen