•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Badleksaker

Badleksaker främjar lek och skoj i både vattnet och på stranden. Genom att komplettera vattenäventyret med badleksaker så höjer du nivån på både lek, rörelse och fantasi. Vi har allt för att uppföra pampiga sandslott. Är det vattenkrig på gång? Välj ut strandens bästa vattenkastare och kör igång!  

Badleksaker för alla åldrar 

Badleksaker anpassas lätt efter ålder och intresse. Här kan du hitta roliga saker för både små och stora. För de minsta som gärna håller sig på stranden eller i grundare vatten finns det roliga saker som sandleksaker, vattenkannor och badstolar. För de äldre hittar ni dykleksaker, bollar och luftmadrasser i olika form och storlek. Vilken typ av badleksaker önskar sig ditt barn?  

Bollar i alla färger och former 

Bollar kan ha varit världens första badleksak. Med bollar kan man skapa fantastiska lekar både på land och i vattnet. Det finns otroligt många olika bollar som passar till många olika saker. Välj mellan små, stora, mjuka, hårda och uppblåsbara bollar och bli aldrig sysslolös. Vem har sagt att lek bara är till för barn? Även vuxna har behov av att släppa loss lite ibland. Vi har allt för strandsporter som till exempel volleyboll, frisbee och fotboll. Skippa solstolen och ta chansen att röra på dig och jämna ut solbrännan. 

Badleksaker främjar utvecklingen 

Badleksaker ger upphov till mer lek och stoj i vattnet och som alla vet främjar just lek barnets utveckling. Ett bra exempel på leksaker som ökar barnens sim- och dykvana är dykleksaker, bollar och flytleksaker. Med roliga flytleksaker som till exempel badringar och flytpinnar kan ditt barn känna sig tryggt i vattnet och lära sig simma på ett roligt och lugnt sätt. Dykvanan kan lätt tränas upp med hjälp av ringar och annat som kastas i vattnet och som barnet sedan hämtar upp från botten. Gör dykupplevelsen mer intressant med ett cyklop och några simfötter. 

Badleksaker för alla tillfällen 

Badleksaker finns för alla tillfällen och badplatser. Det finns ett enormt utbud av badleksaker för alla typer av bad. Hos oss hittar du allt för poolen, havet, stranden och badkaret. Titta in i vårt enorma sortiment av badleksaker för alla tillfällen. Stora uppblåsbara madrasser passar jättebra på stora vattenytor och kan även användas för att sola och slappna av på. Ska ni bada i havet eller i en sjö, ta med en luftmadrass! Är det dags att lära sig simma? Då är flytleksaker ett bra hjälpmedel. Ta med en badring eller en flytpinne så kan simskolan börja. Oftast lär sig barn att simma i pool och då passar mindre flytleksaker bättre. 

Badleksaker för badkaret 

Det är inte bara i poolen och i havet som leken behövs. Ett badkar som befolkas av fiskar, sjöjungfrur och badankor gör badupplevelserna mycket roligare. Uppmuntra ditt barn till lek genom att tillföra spännande figurer, dockor och bollar och se hur barnet skiner upp och utvecklar sin vattenvana. Barnets vattenäventyr börjar i badbaljan, låt den tiden präglas av lek och glädje med hjälp av badleksaker. Hos oss hittar du de bästa badkompisarna till ditt barn!  

Läs mer om Badleksaker

Sko storlek

Färg

Varumärke

Sko storlek
Färg
Varumärke

 

Läs mer om Badleksaker

Produkten har blivit tillagd i varukorgen