•  Fri frakt över 500 kr
  •  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  365 dagars öppet köp

Trofé

Trofé startade officiellt i september 1962. Företaget grundades av Slättens Industrier, beläget i Norrahammar utanför Jönköping. De producerade bl.a. trädgårdsmöbler etc. Anledningen till att det blev underkläder var, att man ville ge sina sömmerskor ett mera årsbetonat arbete och att det i slutet av 50- och början av 60-talet var gyllene tider för denna typ av produktion.

1972 slutade Trofé producera underkläder i Norrahammar. 1972 såldes Trofé AB till Ingemar Ehrnström som drev företaget fram till januari 1987, då Lars-Olov Harrison köpte företaget. 

 

1989 flyttades Trofé till Borås, där verksamheten fortfarande bedrivs. Den sista svenska tillverkningen som var velourplagg, upphörde 1989.

2000 sålde Lars-Olov Harrison med familj sina aktier till David Harrison. Trofé marknadsför underkläder, bad, toppar, shorts, nattplagg, morgonrockar och homewear för den mogna kvinnan. Vår affärsidé är: att erbjuda produkter av god design till den mogna kvinnan med krav på bra passform och kvalité till ett rimligt pris.

All Trofés design och produktutveckling sker i Borås. Samtliga produkter lagerförs och distribueras från Trofés moderna och rationella lokaler.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av baddräkter, tankinis, bikinis och badkläder från Trofé. Vi har stort eget lager med snabba leveranser vid online beställning. Vi har även en Fysisk butik som du kan besöka oss.

Storlek dam:

Produkten har blivit tillagd i varukorgen