•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år

Aquarapid

Aquarapid är ett framstående badklädesmärke från Italien som har gjort sig känt inom simning och vattensport. Med en lång historia av innovation och kvalitet har Aquarapid skapat sig en plats som en pålitlig och respekterad aktör på marknaden för badkläder och simutrustning.

En av de mest imponerande aspekterna hos Aquarapid är deras fokus på att kombinera teknisk prestanda med stil. Deras badkläder är inte bara estetiskt tilltalande, utan också noggrant utformade för att optimera prestanda i vattnet. Oavsett om det handlar om simning, vattensport eller träning i poolen, strävar Aquarapid efter att erbjuda kläder och utrustning som inte bara ser bra ut utan också förbättrar din upplevelse i vattnet.

Teknologin bakom Aquarapids badkläder är imponerande. Materialen som används är noggrant utvalda för att vara hållbara och motstå kemiska ämnen som klor och saltvatten, vilket säkerställer att kläderna behåller sin kvalitet över tid. Dessutom är många av deras produkter utrustade med avancerade funktioner som UV-skydd och snabbtorkande material, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Aquarapids sortiment inkluderar allt från baddräkter och badbyxor till simglasögon och andra simtillbehör. Deras produkter riktar sig till simmare på alla nivåer, från nybörjare till professionella idrottare. Oavsett om du motions simmar simtränar eller simmar för tävling eller bara njuter av att vara i vattnet, har Aquarapid något att erbjuda.

Ett annat viktigt inslag i Aquarapids varumärke är deras engagemang för innovation och utveckling. Genom att ständigt utforska nya material, designkoncept och tekniska lösningar strävar de efter att ligga i framkant av branschen och erbjuda det bästa för sina kunder.

Sammanfattningsvis är Aquarapid ett badklädesmärke som kombinerar stil, prestanda och teknisk innovation på ett imponerande sätt. Med deras fokus på kvalitet, mångsidighet och engagemang för att leverera på högsta nivå har Aquarapid blivit en föredragen val för simmare och vattensportentusiaster världen över.

Aquarapid är ett av det större badklädes märkerna i Sverige. Vi på simbutiken har ett nära samarbete med Aqurapid och har stort eget lager med billiga priser och snabba leveranser.

Dam storlek

Sko storlek

Storlek

Barn storlek

Herr storlek

Ålder

Färg

Varumärke

Benskärning

Produkten har blivit tillagd i varukorgen