•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Flipflop

Flipflop även kända som badtofflor eller badskor, är populära för dem som älskar att vara vid av stranden, poolen eller simhallen. Flipflop är designade för att enkelt kunna sättas på foten och ge skydd mot stenar, hala golv och vårtor och fotsvamp run simbassängen. 

Skydd mot skarpa föremål och halka:

När du går på stranden eller i poolområdet finns det alltid en risk att trampa på skarpa snäckskal, stenar eller andra obehagliga föremål. Badskor flipflop har en slitstark sula som skyddar dina fötter. Dessutom har de ofta en halkfri yta, vilket minskar risken för att du ska halka på våta och glatta ytor.

Bekväm och snabbtorkande design:

Badskor flipflop är tillverkade av material som är utformade för att vara snabbtorkande. Detta gör dem perfekta för användning i och runt vatten. De är också lätta och bekväma, vilket gör att du kan bära dem under långa dagar på stranden eller vid poolen utan att känna obehag.

Stil och mångsidiga:

Badskor flipflop finns i en mängd olika stilar, färger och mönster. Det betyder att du kan hitta ett par som passar din personliga stil och smak. Oavsett om du föredrar en enkel och klassisk design eller något mer färgstarkt och uttrycksfullt, finns det badskor flipflop för alla.

Enkla att ta av och på:

En av de stora fördelarna med badskor flipflop är enkla de är att ta av och på. Du behöver inte slösa tid på att snöra eller spänna dem. Det gör dem till ett bekvämt alternativ när du vill snabbt komma in och ut ur vatten utan att behöva använda badskor.

För många vattenaktiviteter:

Oavsett om du planerar att bada, surfa, snorkla eller bara koppla av vid poolen, är badskor flipflop en utmärkt simtillbehör. De är särskilt användbara när du behöver gå på sandiga stränder, klippor eller ojämna bottenförhållanden.

Vi har ett brett stortiment av badskor året om till bästa priserna. Vi har eget lager med snabba och prisvärda frakter. 

Läs mer om Flipflop

Sko storlek

Färg

Sko storlek
Färg

 

Läs mer om Flipflop

Produkten har blivit tillagd i varukorgen