•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Aquarapid simglasögon

Simglasögon från Aquarapid till barn och vuxna


Aquarapid är ett företag som är känt för sina högkvalitativa simprodukter, och simglasögon är inget undantag. Aquarapids simglasögon är designade för att erbjuda barn, dam& vuxna en överlägsen och bekväm upplevelse i vattnet.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Aquarapids simglasögon är den avancerade teknologin bakom linsen. Linserna är tillverkade med precision för att erbjuda en klar och vidvinkelssyn under vattnet. Oavsett om du simmar i en pool eller i öppet vatten, kommer du att kunna se tydligt och undvika hinder med hjälp av dessa glasögon.

En annan anmärkningsvärd funktion är den ergonomiska designen. Aquarapids simglasögon är utformade för att passa perfekt runt ögonen utan att orsaka obehag eller läckage. Den justerbara remmen säkerställer att glasögonen sitter på plats under hela simturen. Detta är viktigt för för motionärer och tävlingssimmare  som simmar regelbundet och behöver pålitliga simglasögon.

Förutom komfort och funktionalitet har Aquarapids simglasögon också en stilren och modern design. De finns i olika färger och mönster, så att du kan välja en som passar din stil. Oavsett om du föredrar en diskret och enkel modell eller en mer färgglad och livlig design, har Aquarapid något att erbjuda.

Materialen som används i tillverkningen av dessa simglasögon är av hög kvalitet för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot klor, saltvatten och andra kemikalier som finns i simbassänger eller öppet vatten. Detta gör att dina simglasögon kommer att hålla länge och fortsätta att leverera en enastående simupplevelse.

Sammanfattningsvis är Aquarapids simglasögon en pålitlig och innovativ följeslagare för simmare på alla nivåer. Med deras avancerade teknologi, komfortabla passform och stilrena design har dessa simglasögon allt som krävs för en framgångsrik simning. Oavsett om du är en tävlingssimmare eller en motionssimmare, kan du lita på Aquarapids simglasögon för att leverera på högsta nivå.

Aquarapid simglasögon till barn från 2 år

Aquarapids simglasögon till barn har en mycket bra kvalité och passform. Simglasögon till barn från Aquarapid passar från ca. 2 års ålder.

Läs mer om Aquarapid simglasögon

Ålder

Färg

Varumärke

Ålder
Färg
Varumärke

 

Läs mer om Aquarapid simglasögon

Produkten har blivit tillagd i varukorgen