•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Aquarapid armringar

Aquarapid armringar 

Aquarapid armringar är ett roligt, tryggt och rörelsefrämjande alternativ för barn som inte lärt sig simma eller som inte känner sig helt trygga i vattnet. Det ger både dig som förälder och barnet en möjlighet att slappna av i vattnet och leken kan därför snabbt ta fart. Barn som känner sig trygga i vattnet lär sig fortare att simma, vilket i sin tur öppnar nya möjligheter till vattenlek. 

Armringar som passar alla barn 

Aquarapid armringar som passar alla barn hittar du hos oss. Våra ringar är tillverkade för barn mellan 8 månader och 6 år som väger upp till 30 kg. Innermåttet är 20 cm ouppblåst och du kan därför reglera storleken efter hur barnet växer genom att bara blåsa in så mycket luft som behövs. Ringarna finns i flera olika färger, till exempel grön, röd, rosa, och turkos så att det säkert finns alltså något för alla barns önskemål. Samtliga färger syns också bra i vattnet och gör att ditt barn lätt kan lokaliseras. 

Aquarapid armringar som är säkra att använda 

Att armringar för barn är säkra att använda är något man som vuxen, med all rätt, förväntar sig. Det är också något som barn är i behov av innan simkunskapen kommit igång helt. Just Aquarapid armringar gör att barnet kommer högre upp i vattnet, detta eftersom armkuddarna även går under armen. Alla Aquarapid armringar är gjorda i PVC och är naturligtvis CE-märkta och fria från ftalater. Med dessa ringar ger du ditt barn bästa förutsättningarna för att få barnet att känna sig tryggt i vattnet. 

Skillnad på Aquarapid armringar och vanliga armpuffar 

Aquarapid armringar skiljer sig från armpuffar på så sätt att de bara är delvis uppblåsbara. Ringarna har en kärna av inplastat skumgummi som ger extra flytförmåga. När du trätt på ringarna på barnet blåser du bara enkelt upp dem så att luften omsluter skumgummit. Alternativ till armringar är armpuffar som är helt uppblåsbara och delbara puffar av kompakt skum. Fördelen med just ringar är att flytförmågan kommer från både det inplastade skummet och luften. Luften gör att den här modellen känns mjukare runt armen, samtidigt som barnet inte inte sjunker även om luften skulle gå ur puffen, alltså ger dem en dubbel säkerhet till skillnad från vanliga armpuffar. 

Aquarapid armringar finns tillgängliga året om 

Aquarapid armringar för barn finns tillgängliga året om på Simbutikens hemsida och i vår butik i Uppsala. Flythjälpmedel kommer till användning under hela året, inte bara under den svenska sommarsäsongen utan även på badhuset eller på utlandssemestern. Välj mellan flera olika armringar oavsett när du behöver dem och stå inte armringslös fram till januari. 

Aquarapid armringar - att tänka på 

Det finns en del saker som du bör tänka på innan du använder Aquarapid armringar: 

  • Kontrollera alltid ringarna innan du låter ditt barn gå ner i vattnet. Försäkra dig om att luften inte läcker ur och att svetsningen är hel. 

  • Se till att ringarna sitter rätt runt barnets armar och att de passar ordentligt. 

  • Lämna inte ringarna i direkt solljus eller i hög värme eftersom svetsningarna då kan smälta. 

  • Ta alltid av ringarna när barnet ska åka vattenrutschkana eller dyka, detta på grund av att ringarna riskerar att åka av i det ökade vattentrycket. 

  • Följ alltid de medföljande instruktionerna. 

  • Lämna aldrig ditt barn obevakat i vattnet.  

 

Läs mer om Aquarapid armringar

Ålder

Varumärke

Ålder
Varumärke

Hos oss hittar du ett stort sortiment av Aquaring till barn året om. Vi har ett brett sortiment av färger och modeller med snabba leveranser.

Läs mer om Aquarapid armringar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen