•  Betala enkelt med Swish
 •  365 dagars öppet köp
 •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
 •  Snabba leveranser

Maxitrosor

Maxitrosor 

Maxitrosor har blivit allt mer eftertraktade tack vare sin unika passform och komfort. I vår onlineshop och i vår fysiska butik i Uppsala kan du hitta snygga, miljövänliga och bekväma trosor i storlek 36–58. Vi erbjuder trosor både styckvis och i flerpack i flera olika färger och designer, här finns alltså något för alla! 

Maxitrosor som är bekväma 

Maxitrosor som är bekväma har börjat komma tillbaka i modet igen. Hur maxitrosor skiljer sig från andra modeller är att maxitrosor är en mer täckande och större trosa som omsluter hela din rumpa, underliv och nedre del av magen samt en bit ner på låren. Den här typen av trosa är älskad för sin komfort, passform och slimmande effekt. Många kvinnor uppskattar att trosans övre resår täcker och slimmar till magen. Vill du ha trosor som är bekväma och som trollar bort valkar på ett sätt som inte skaver så är denna trosa ett bra alternativ. 

6 fördelar med Maxitrosor 

Maxitrosor har många fördelar. Här är 6 anledningar till att vi älskar dem! 

 1. De har en skön passform. 

 1. De skaver inte.  

 1. De glider inte av. 

 1. De täcker både rumpa, underliv och den nedre delen av buken. 

 1. De håller bindor på plats under menstruation. 

 1. De är tillverkade av luftiga och sköna material som låter underlivet andas. 

Maxitrosor i bomull 

Bomullstyg är både starkt, luftigt och svalt, därför är de flesta kläder idag gjorda av just bomull. Tack vare bomullens fantastiska egenskaper gör den sig perfekt i underkläder, inte minst för att den tål att tvättas i 60 grader vilket är den rekommenderade temperaturen för underkläder. Det är viktigt att underlivet får luft till sig för att undvika infektioner, svamp och dålig lukt. Med hjälp av trosor som är gjorda i bomull kan du känna dig bekväm och fräsch nertill. 

Maxitrosor i bambu 

Maxitrosor i bambu har otroligt många bra egenskaper, inte minst för miljön. Materialet påminner om en blandning mellan silke och kashmir och känns mycket behagligt mot huden. Vi är därför glada över att kunna erbjuda våra kunder sköna och miljövänliga underkläder.  

6 fördelar med bambutrosor 

 1. Bambu är miljövänligt eftersom växten inte behöver någon vattenberikning. Den växer på höjden och kräver därför inte lika bred odlingsmark och den binder dessutom koldioxid till sig och skapar en stor mängd syre. 

 1. Bambu är ett material som andas. Det svalkar i varmt klimat och värmer i kallt. 

 1. Bambu är väldigt stretchigt.  

 1. Bambu skrynklar sig inte och håller sig mjukt och följsamt även efter tvätt i 60 grader. 

 1. Bambu är naturligt antibakteriellt och håller sig lättare fräscht. 

 1. Bambu har ett visst UV-skydd. 

När du använder underkläder av bambu får du därför en skön trosa som formar sig direkt efter din kropp och som ger dig en sval och fräsch känsla nedtill.  

Snygga maxitrosor för alla  

Snygga och sköna maxitrosor för alla smaker, stilar och personligheter hittar du här! I vårt breda utbud hittar du trosor i flera olika färger och mönster. Maxitrosan passar till alla tillfällen, både till vardags, fest och träning. Vill du ha en lite mer dekorativ trosa kan du välja ett par med spets. När det gäller träning så vill vi slå ett slag för vår bambutrosa eftersom bambu är stretchigt och andas bra. 

Läs mer om Maxitrosor

Dam storlek

Storlek

Färg

Varumärke

Material:

Dam storlek
Storlek
Färg
Varumärke
Material:

Produkten har blivit tillagd i varukorgen