•  Betala enkelt med Swish
  •  365 dagars öppet köp
  •  Fysisk butik i Uppsala, öppet 365 dagar/år
  •  Snabba leveranser

Storpack strumpor till dam och herr

Storpack strumpor är ett ekonomiskt alternativ istället för att köpa ett fåtal strumpor åt gången. När du köper ett storpack strumpor hos oss får du flera kvalitetsstrumpor för ett mycket bättre pris än om du köpt dem i singelpack. Strumpor kan man aldrig få för många av och vi erbjuder 5-pack och 10-pack i flera olika modeller för både herr och dam. 

Storpack strumpor för alla hittar du här 

Vi har storpack strumpor för alla fötter, stilar och behov. I vårt sortiment har vi strumpor för män och kvinnor i storleksspannet 34–48 i flera olika mönster, färger och design. 

  • Klassiska damstrumpor 

De klassiska damstrumporna är sköna och lediga med mjuk resår. Damstrumpor finns i flera olika färger och mönster för att passa till alla tillfällen och finns i 5-pack och 10-pack. 

  • Klassiska herrstrumpor 

Klassiska storpack strumpor för män innehåller strumpor som sitter skönt och bekvämt med en mjuk resår som inte lämnar märken på benen. Herrstrumpor finns i 5-pack och 10-pack. 

  • Tennisstrumpor/ sportstrumpor 

Den här modellen har ett extra högt skaft och en stickad häl för att hålla längre. Strumpor som blir mer utsatta på träningar och liknande behöver tåla extra mycket slitage. Tennisstrumpor finns i enfärgade modeller i 5-pack. 

  • Sneakers 

Dessa slutar strax ovanför hälen och passar utmärkt under träning i just sneakers samt när du inte vill att dina strumpor ska sticka upp från skorna. Ett storpack strumpor av den här modellen är verkligen någonting att satsa på under vår och sommartid då man oftast använder låga skor. 

Storpack strumpor av hög kvalitet 

Får du ofta hål i dina strumpor eller försvinner resåren? Då har du troligtvis råkat köpa strumpor av lägre kvalitet. Det kan ibland kännas lockande att köpa billiga storpack strumpor men det kommer ändå bli dyrt i längden eftersom de inte håller lika länge. Vi på Simbutiken är endast återförsäljare av kvalitetsmärken som Berg och Capital. Vi är så pass nöjda med våra strumpor i storpack att vi gladeligen kan erbjuda våra kunder 365 dagars öppet köp! 

 

Vi säljer främst storpack strumpor i bomull och bambu eftersom vi av erfarenhet vet att dessa material andas bättre och därför är skönare att ha på sig en längre tid. Speciellt bambu upplevs som väldigt svalkande och lena. Fötter som ofta är instängda i skor under stora delar av dagen mår bra av att kunna andas. Att ha sköna strumpor av bra kvalitet är även viktigt under fysisk aktivitet då fötterna värms upp mer än vanligt och det därför behövs material som dels suger till sig fukt och som dels har en svalkande effekt. Personer som uppskattar friluftsliv och längre vandringar väljer gärna mjuka och luftiga strumpor för att undvika skavsår.  

Hur tvättar jag mina strumpor? 

Hur du bäst sköter om dina strumpor kan du läsa mer om på respektive förpackning av storpack strumpor. Du bör dock tänka på att torktumlare sliter en hel del på all textil. Det bästa är att låta dem lufttorka. Har du problem med att få strumporna luktfria? Tillsätt lite bakpulver när du tvättar, det tar bort dålig lukt från rena strumpor. Tvätta dina storpack strumpor med liknande färger för att inte riskera avfärgning.

Läs mer om Storpack strumpor till dam och herr

Sko storlek

Färg

Sko storlek
Färg

 

Läs mer om Storpack strumpor till dam och herr

Produkten har blivit tillagd i varukorgen