Trofé

Produkter Laddar...
Storlek dam:

Trofé startade officiellt i september 1962. Företaget grundades av Slättens Industrier, beläget i Norrahammar utanför Jönköping. De producerade bl.a. trädgårdsmöbler etc. Anledningen till att det blev underkläder var, att man ville ge sina sömmerskor ett mera årsbetonat arbete och att det i slutet av 50- och början av 60-talet var gyllene tider för denna typ av produktion.

1972 slutade Trofé producera underkläder i Norrahammar. 1972 såldes Trofé AB till Ingemar Ehrnström som drev företaget fram till januari 1987, då Lars-Olov Harrison köpte företaget.

1989 flyttades Trofé till Borås, där verksamheten fortfarande bedrivs. Den sista svenska tillverkningen som var velourplagg, upphörde 1989.

2000 sålde Lars-Olov Harrison med familj sina aktier till David Harrison. Trofé marknadsför underkläder, bad, toppar, shorts, nattplagg, morgonrockar och homewear för den mogna kvinnan. Vår affärsidé är: att erbjuda produkter av god design till den mogna kvinnan med krav på bra passform och kvalité till ett rimligt pris.

All Trofés design och produktutveckling sker i Borås. Samtliga produkter lagerförs och distribueras från Trofés moderna och rationella lokaler.